Troffelvloeren Breda

Home Home

Neem contact op voor gratis advies en offerte

Velden met * zijn verplicht

  • Advies op maat
  • Eigen productontwikkeling
  • Hoogwaardige kwaliteit vloeren
  • En dat al bijna 30 jaar

Voor hoge slijtvaste en stootvaste troffelvloeren gaat u in de omgeving van Breda en Tilburg naar Game Kunststofvloeren in Dongen. Wij verzorgen al meer dan 30 jaar kwalitatieve kunststofvloeren, tegenwoordig ook bij particulieren thuis. Bij Game Kunststofvloeren heeft u het grote voordeel van slechts één aanspreekpunt waar u tijdens het aanleggen van uw vloer terechtkunt. Wij begeleiden het gehele traject van begin tot eind in eigen huis. Dat werkt wel zo prettig!

Troffelvloeren koop u in Breda, Tilburg en omgeving

Troffelvloeren zorgen voor een strakke en moderne uitstraling en zijn erg populair als vloer in huis. Bij Game Kunststofvloeren, in de omgeving van Breda en Tilburg, kunt u kiezen uit verschillende kleuren troffelvloeren. Wilt u graag advies voor de keuze van de juiste soort troffelvloeren voor uw woning in de buurt van Breda of Tilburg? Onze vloerenspecialisten staan voor u klaar om u van specifieke informatie te voorzien. Wij maken gebruik van de nieuwste technieken en producten om de hoogste kwaliteit troffelvloeren en andere kunststof gietvloeren te kunnen garanderen. 

Bekijk onze eerdere projecten

Bent u van plan om troffelvloeren aan te laten leggen in de buurt van Breda of Tilburg? Kom langs bij onze gietvloerenshowroom in Dongen of bekijk onze eerdere projecten om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Onze vloerspecialisten laten u graag zien wat er allemaal mogelijk is op het gebied van vloeren. Heeft u nog vragen? Bel ons dan op het telefoonnummer 0162 – 69 37 85 of stuur een e-mail naar info@game-kunststofvloeren.nl. Wij helpen u graag verder.

Marmerlook

Marmerlook-Marmer-Un-Game-Kunststofvloeren2

De Game Gietvloer met Marmerlook zorgt voor de complete uitstraling die een marmeren vloer geeft, zonder de nadelen van een marmeren vloer.

Meer info

Betonlook

Kleurstaal Betonlook Luna

Als u in uw interieur op zoek bent naar een minimalistische en industriële uitstraling is de Betonlook voor uw de perfecte vloer.

Meer info

Troffelvloer

Kleurstaal Troffelvloer | M 145

Game Troffelvloeren zijn uitermate geschikt voor locaties waar hoge eisen gesteld worden aan stootvastheid en chemicaliënbestendigheid.

Meer info

Grindtapijt

Kleurstaal Grindtapijt | QO 145

In elke ruimte van uw woning kunt u kiezen voor een siergrindvloer van Game. De Siergrindvloer zorgt voor een stijlvolle vloerafwerking.

Meer info