Troffelvloer prijzen

Home Home

Neem contact op voor gratis advies en offerte

Velden met * zijn verplicht

  • Advies op maat
  • Eigen productontwikkeling
  • Hoogwaardige kwaliteit vloeren
  • En dat al bijna 30 jaar

Een troffelvloer is bij onze winkel in Dongen beschikbaar tegen scherpe prijzen. Deze vloersoort is stootvast, slijtvast en chemicaliënbestendig. Bovendien is deze vloer uitermate onderhoudsvriendelijk, omdat deze naadloos is en er dus geen vuil tussen naden kan gaan zitten. Dit betekent ook dat de troffelvloer eenvoudig schoon te maken is. Daarnaast zijn de vloeren beschikbaar in diverse kleuren. Bekijk snel ons aanbod of vraag direct een offerte op maat aan!

Een troffelvloer tegen scherpe prijzen: maatwerk verzekerd in Dongen

De troffelvloer van Game Kunststofvloeren is geschikt voor vele toepassingen. Voorheen werd dit type vloer vooral in de industrie gebruikt, maar tegenwoordig worden steeds meer huizen voorzien van een troffelvloer, vanwege de robuuste en strakke uitstraling. Voor elke klus leveren wij maatwerk tegen scherpe prijzen, ook voor het leggen van een troffelvloer in uw woning in Dongen. Wij zorgen voor een snelle levering en verzorgen het gehele traject; van productie tot aan plaatsing. Bovendien voorzien wij u in Dongen graag van persoonlijk advies over uw aan te schaffen troffelvloer, de juiste prijzen en het onderhoud. Heeft u liever een andere goedkope gietvloer? Bekijk dan eens onze:

 

Vraag een offerte aan voor een troffelvloer

Een troffelvloer koopt u voor een scherpe prijs in onze winkel in Dongen. Vraag een offerte aan voor het plaatsen van deze vloer en plan vervolgens een afspraak met onze vloerenspecialisten in. Heeft u vragen over onze vloeren? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 0162 – 69 37 85 of door een e-mail te sturen naar info@game-kunststofvloeren.nl.

Marmerlook

Marmerlook-Marmer-Un-Game-Kunststofvloeren2

De Game Gietvloer met Marmerlook zorgt voor de complete uitstraling die een marmeren vloer geeft, zonder de nadelen van een marmeren vloer.

Meer info

Betonlook

Kleurstaal Betonlook Luna

Als u in uw interieur op zoek bent naar een minimalistische en industriële uitstraling is de Betonlook voor uw de perfecte vloer.

Meer info

Troffelvloer

Kleurstaal Troffelvloer | M 145

Game Troffelvloeren zijn uitermate geschikt voor locaties waar hoge eisen gesteld worden aan stootvastheid en chemicaliënbestendigheid.

Meer info

Grindtapijt

Kleurstaal Grindtapijt | QO 145

In elke ruimte van uw woning kunt u kiezen voor een siergrindvloer van Game. De Siergrindvloer zorgt voor een stijlvolle vloerafwerking.

Meer info