Marmerstone vloeren

Home Home

Neem contact op voor gratis advies en offerte

Velden met * zijn verplicht

  • Advies op maat
  • Eigen productontwikkeling
  • Hoogwaardige kwaliteit vloeren
  • En dat al bijna 30 jaar

Marmerstone vloeren geven een exclusieve en luxe uitstraling aan uw woning. Bij Game Kunststofvloeren in Dongen is het mogelijk om een marmerstone vloer aan te schaffen. Wij laten u in onze showroom graag zien welke vloeren wij kunnen leggen en vertellen u meer over de mogelijkheden van deze prachtige vloersoort.

De voordelen van marmerstone vloeren in uw woning

Een marmerstone vloer is een variant op de siergrindvloer. Het grote verschil is dat marmerstone vloeren uit steentjes van marmer bestaan en siergrindvloeren uit stukjes grind. Verder brengt u deze vloersoort op dezelfde manier aan als een vloer van grind, maar kunnen wij u deze klus ook uit handen nemen. Een van de grootste voordelen van deze vloer is dat u deze gemakkelijk schoonhoudt. Zo hoeft u er alleen met een stofzuiger overheen, om deze gietvloer schoon te maken. Is een grondigere schoonmaak vereist? Gebruik dan een waterstofzuiger of water en wat schoonmaakmiddel. Hierdoor ziet uw vloer er weer prachtig uit.

Schaf een marmerstone vloer aan in onze winkel

Breng een bezoek aan onze winkel in Dongen om onze marmerstone vloeren te bekijken. We laten u graag allerlei vloeren zien, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Bij ons kunt u vloeren kopen in allerlei prijsklassen, waardoor goedkope gietvloeren ook tot de mogelijkheden behoren. Heeft u vragen over onze vloeren? Neem dan contact met ons op en bel naar 0162 – 69 37 85 of stuur een e-mail naar info@game-kunststofvloeren.nl.

Marmerlook

Marmerlook-Marmer-Un-Game-Kunststofvloeren2

De Game Gietvloer met Marmerlook zorgt voor de complete uitstraling die een marmeren vloer geeft, zonder de nadelen van een marmeren vloer.

Meer info

Betonlook

Kleurstaal Betonlook Luna

Als u in uw interieur op zoek bent naar een minimalistische en industriële uitstraling is de Betonlook voor uw de perfecte vloer.

Meer info

Troffelvloer

Kleurstaal Troffelvloer | M 145

Game Troffelvloeren zijn uitermate geschikt voor locaties waar hoge eisen gesteld worden aan stootvastheid en chemicaliënbestendigheid.

Meer info

Grindtapijt

Kleurstaal Grindtapijt | QO 145

In elke ruimte van uw woning kunt u kiezen voor een siergrindvloer van Game. De Siergrindvloer zorgt voor een stijlvolle vloerafwerking.

Meer info