Grindvloer Brabant

Home Home

Neem contact op voor gratis advies en offerte

Velden met * zijn verplicht

  • Advies op maat
  • Eigen productontwikkeling
  • Hoogwaardige kwaliteit vloeren
  • En dat al bijna 30 jaar

Een grindvloer laat u in Brabant leveren en leggen door Game Kunststofvloeren in Dongen, nabij Breda, Tilburg en Waalwijk. Wij hebben ruime ervaring met deze werkzaamheden en zijn een betrouwbare partij die kwaliteit en ongekende prestaties levert. Wij hebben het productieproces van de grindvloer namelijk in eigen beheer. Een grindvloer kan in elke ruimte worden toegepast. Het biedt een stijlvolle en naadloze afwerking. De vloer kan zelfs op de trap worden aangebracht! Er zijn enorm veel mogelijkheden op het gebied van de afwerking. Bovendien kunt u kiezen uit vele verschillende kleuren. Het is dus altijd mogelijk om een grindvloer te vinden die bij uw smaak past!

Een grindvloer in Brabant: een perfect eindresultaat

Met de hulp van Game Kunststofvloeren bent u verzekerd van een perfect eindresultaat voor een grindvloer in Brabant en wij leggen de vloeren zowel in Breda en Dongen als in Tilburg en Waalwijk. Allerlei patronen kunnen in de vloer worden aangebracht en het is over vrijwel elke bestaande vloer aan te brengen. Wenst u vloerverwarming onder de vloer te hebben? Ook dat is mogelijk en kunnen wij u uit handen nemen. Bij ons treft u alles onder één dak! Dat is wel zo fijn als u een grindvloer in Waalwijk, Tilburg of Breda wilt hebben.

De voordelen van een grindvloer in uw woning in Waalwijk, Breda, Tilburg of elders in Brabant

Als u voor een grindvloer in Brabant, zoals Breda, Tilburg of Waalwijk, kiest, dan kiest u voor een onderhoudsarme vloer. De vloer is eenvoudig te reinigen. De korrels van de grindvloer zijn voorzien van een epoxy-coating, waardoor het vloeistofdicht is. Het is zelfs mogelijk om de toplaag dicht te sealen, waardoor er geen vuil tussen de korrels kan komen! Ontdek ook zeker onze andere vloeren die fijn zijn, zoals:

 

Neem contact met ons op als u vragen heeft over onze grindvloeren

Heeft u interesse in een grindvloer in uw woning in Breda, Tilburg, Waalwijk, Dongen of elders in Brabant? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0162 – 69 37 85 of door een e-mail te sturen naar info@game-kunststofvloeren.nl. Uiteraard verwelkomen we u ook graag in onze showroom, waar wij u kunnen voorzien van eerlijk en deskundig vloerenadvies.\

Marmerlook

Marmerlook-Marmer-Un-Game-Kunststofvloeren2

De Game Gietvloer met Marmerlook zorgt voor de complete uitstraling die een marmeren vloer geeft, zonder de nadelen van een marmeren vloer.

Meer info

Betonlook

Kleurstaal Betonlook Luna

Als u in uw interieur op zoek bent naar een minimalistische en industriële uitstraling is de Betonlook voor uw de perfecte vloer.

Meer info

Troffelvloer

Kleurstaal Troffelvloer | M 145

Game Troffelvloeren zijn uitermate geschikt voor locaties waar hoge eisen gesteld worden aan stootvastheid en chemicaliënbestendigheid.

Meer info

Grindtapijt

Kleurstaal Grindtapijt | QO 145

In elke ruimte van uw woning kunt u kiezen voor een siergrindvloer van Game. De Siergrindvloer zorgt voor een stijlvolle vloerafwerking.

Meer info