Gietvloer Dongen

Home Home

Neem contact op voor gratis advies en offerte

Velden met * zijn verplicht

  • Advies op maat
  • Eigen productontwikkeling
  • Hoogwaardige kwaliteit vloeren
  • En dat al bijna 30 jaar

Een gietvloer laat u in de omgeving van Dongen en Breda volledig naar wens aanbrengen door Game Kunststofvloeren. Al bijna dertig jaar leveren wij aan zowel de particuliere als de zakelijke markt gietvloeren van zeer hoogwaardige kwaliteit in regio Breda en Tilburg. De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos als u een gietvloer van ons uit Dongen wilt laten leggen.

Een gietvloer in Dongen laten leggen en de voordelen ervan

Voor een gietvloer van topkwaliteit kiest u in de omgeving van Dongen en Breda voor de uitstekende service van Game Kunststofvloeren. Onze gietvloeren zijn in onze winkel nabij Breda en Tilburg in oneindig veel kleuren beschikbaar en er zijn ook talloze mogelijkheden op het gebied van de afwerking. Doordat onze gietvloeren zeer flexibel zijn, zijn ze over vrijwel iedere ondervloer in uw woning aan te leggen. Ook vloerverwarming functioneert uitstekend onder onze vloeren. Omdat onze vloer tevens vloeistofdicht is en naadloos aanbrengen in uw woning in Breda of Dongen, is een gietvloer eenvoudig te onderhouden. Mede dankzij deze punten is het voordelig om een gietvloer in de regio Dongen te laten leveren en leggen door Game Kunststofvloeren. De gietvloeren die u bij ons in Breda en Tilburg kunt kopen, zijn onder meer:

 

Laat de gietvloeren leggen in uw woning in de buurt van Breda of Tilburg

Het staat u uiteraard vrij om zelf uw gietvloer in Dongen aan te brengen, maar u kunt deze ook laten leggen door onze vloerenexperts. Dankzij onze vele jaren aan ervaring in het leggen van vloeren én onze brede kennis over gietvloeren kunnen wij iedere gietvloer in Dongen en Breda aanbrengen zoals u dat wilt. Hierbij houden wij uiteraard rekening met uw wensen, zodat u tevreden bent met het eindresultaat na onze werkzaamheden. Bekijk onze eerder uitgevoerde projecten om zo een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden die er zijn als u een gietvloer door onze specialisten uit Dongen in uw woning laat leggen. In een gesprek horen wij graag wat uw wensen zijn wat betreft de vloer en geven we met genoegen betrouwbaar en eerlijk advies over de opties die u heeft.

Kom langs en bekijk onze gietvloeren nabij Tilburg en Breda

Een gietvloer wordt in de regio's Dongen en Breda snel en vakkundig gelegd door Game kunststofvloeren. Kom eens langs in onze showroom, waar wij u onder het genot van een kopje koffie graag meer vertellen over de mogelijkheden van het aanbrengen van een gietvloer. Heeft u vragen over de gietvloer die u in uw woning in Dongen of Breda wilt laten leggen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 0162 – 69 37 85 of een e-mail te sturen naar info@game-kunststofvloeren.nl. Wij staan u graag te woord!

Marmerlook

Marmerlook-Marmer-Un-Game-Kunststofvloeren2

De Game Gietvloer met Marmerlook zorgt voor de complete uitstraling die een marmeren vloer geeft, zonder de nadelen van een marmeren vloer.

Meer info

Betonlook

Kleurstaal Betonlook Luna

Als u in uw interieur op zoek bent naar een minimalistische en industriële uitstraling is de Betonlook voor uw de perfecte vloer.

Meer info

Troffelvloer

Kleurstaal Troffelvloer | M 145

Game Troffelvloeren zijn uitermate geschikt voor locaties waar hoge eisen gesteld worden aan stootvastheid en chemicaliënbestendigheid.

Meer info

Grindtapijt

Kleurstaal Grindtapijt | QO 145

In elke ruimte van uw woning kunt u kiezen voor een siergrindvloer van Game. De Siergrindvloer zorgt voor een stijlvolle vloerafwerking.

Meer info