Bijzondere vloeren

Home Home

Neem contact op voor gratis advies en offerte

Velden met * zijn verplicht

  • Advies op maat
  • Eigen productontwikkeling
  • Hoogwaardige kwaliteit vloeren
  • En dat al bijna 30 jaar

Bijzondere vloeren maken we volledig op maat bij Game Kunststofvloeren in Dongen. Deze vloeren leveren we aan zowel particuliere als zakelijke klanten, die op zoek zijn naar een bijzondere vloer. Wij zijn u graag van dienst en voorzien u van deskundig advies. Vraag naar de mogelijkheden van onze bijzondere vloeren.

Bijzondere vloeren in verschillende uitvoeringen

Bij Game Kunststofvloeren kunt u al decennialang bijzondere vloeren kopen. Als u langskomt in onze vloerenwinkel, laten we u graag zien welke vloer in uw interieur past. We verkopen onder meer vloeren als:

We verzorgen alle facetten van onze bijzondere vloer als u dit wenst. Zo maken wij de bijzondere vloer volledig op maat, aan de hand van uw wensen. Uiteraard voorzien wij u hierbij van deskundig advies, waardoor u uiteindelijk de vloer aanschaft die het best past in uw woning.

Breng een bezoek en ontdek onze vloeren

Kom langs in onze showroom in Dongen en ontdek welke bijzondere vloeren we momenteel verkopen. Heeft u naderhand of juist op voorhand vragen over onze vloeren? Neem dan contact met ons op. Dat kan door te bellen naar 0162 – 69 37 85 of door een e-mail te sturen naar info@game-kunststofvloeren.nl.

Marmerlook

Marmerlook-Marmer-Un-Game-Kunststofvloeren2

De Game Gietvloer met Marmerlook zorgt voor de complete uitstraling die een marmeren vloer geeft, zonder de nadelen van een marmeren vloer.

Meer info

Betonlook

Kleurstaal Betonlook Luna

Als u in uw interieur op zoek bent naar een minimalistische en industriële uitstraling is de Betonlook voor uw de perfecte vloer.

Meer info

Troffelvloer

Kleurstaal Troffelvloer | M 145

Game Troffelvloeren zijn uitermate geschikt voor locaties waar hoge eisen gesteld worden aan stootvastheid en chemicaliënbestendigheid.

Meer info

Grindtapijt

Kleurstaal Grindtapijt | QO 145

In elke ruimte van uw woning kunt u kiezen voor een siergrindvloer van Game. De Siergrindvloer zorgt voor een stijlvolle vloerafwerking.

Meer info