Kunststof gietvloer Breda

Home Home

Neem contact op voor gratis advies en offerte

Velden met * zijn verplicht

  • Advies op maat
  • Eigen productontwikkeling
  • Hoogwaardige kwaliteit vloeren
  • En dat al bijna 30 jaar

Game Kunststofvloeren kan een kunststof gietvloer snel en volledig naar wens leveren en aanbrengen in de regio Breda, Tilburg en Dongen. Wij verzorgen het gehele traject van productie tot aan het aanbrengen van de vloer. Dit doen wij op vakkundige en klantgerichte wijze. Doordat we de gehele productontwikkeling in eigen beheer hebben, kunnen wij uitstekende prestaties en ongekende kwaliteit leveren. Vraag direct naar de mogelijkheden bij Game Kunststofvloeren op het gebied van een kunststof gietvloer in de omgeving van Breda!

Kunststof gietvloer nabij Breda: diverse soorten

U vindt een kunststof gietvloer bij Game Kunststofvloeren nabij Breda, Dongen en Tilburg in diverse uitvoeringen. U heeft dus een ruime keuze, waardoor er altijd wel gietvloeren te vinden zijn die bij uw interieur en uw smaak passen. Wij leveren desgewenst de kunststof gietvloer ook op maat in Breda en omgeving. Wij brengen uw wensen en eisen in kaart, op basis waarvan we u een bepaald type kunststof gietvloer bieden die bij uw situatie past. Er zijn diverse kleuren en afwerkingen mogelijk, waardoor de vloer altijd bij uw interieur kan passen. Gaat u akkoord met het ontwerp? Dan zullen we de vloer leveren en bij u leggen. We doen dit uiteraard op het tijdstip dat u het beste uitkomt. Andere vloeren zijn eveneens mogelijk. Denk aan:

Vraag een offerte aan of kom langs!

Vraag direct een offerte op maat aan voor een kunststof gietvloer of kom langs in onze showroom in Dongen, nabij Breda! Heeft u nog vragen? Neem dan direct contact met ons op via info@game-kunststofvloeren.nl of bel naar 0162 – 69 37 85.

Marmerlook

Marmerlook-Marmer-Un-Game-Kunststofvloeren2

De Game Gietvloer met Marmerlook zorgt voor de complete uitstraling die een marmeren vloer geeft, zonder de nadelen van een marmeren vloer.

Meer info

Betonlook

Kleurstaal Betonlook Luna

Als u in uw interieur op zoek bent naar een minimalistische en industriële uitstraling is de Betonlook voor uw de perfecte vloer.

Meer info

Troffelvloer

Kleurstaal Troffelvloer | M 145

Game Troffelvloeren zijn uitermate geschikt voor locaties waar hoge eisen gesteld worden aan stootvastheid en chemicaliënbestendigheid.

Meer info

Grindtapijt

Kleurstaal Grindtapijt | QO 145

In elke ruimte van uw woning kunt u kiezen voor een siergrindvloer van Game. De Siergrindvloer zorgt voor een stijlvolle vloerafwerking.

Meer info