Over ons

Home Over ons
In prestatie niet te verslaan

Al bijna 30 jaar zorgt Game Kunststofvloeren voor kwalitatief hoogwaardige vloeren. Oorspronkelijk heeft Ben Game zijn vloeren ontwikkeld voor de industriële markt. Maar in de loop der tijd is er steeds meer vraag gekomen naar kunststofvloeren in woonhuizen. Door de vele mogelijkheden van een kunststofvloer, sluit deze op ieder interieur naadloos aan. De belangrijkste eigenschappen van een kunststofvloer zijn: Stijlvol, onderhoudsvriendelijk en slijtvast.

Bij Game kunststofvloeren treft u alles onder één dak. Hierdoor heeft u gedurende het gehele traject van uw nieuwe vloer het voordeel van één enkel aanspreekpunt. Game Kunststofvloeren verzorgt uw vloer van productie tot en met applicatie.

Werkwijze

U kunt op deze website informatie vinden over de verschillende type vloeren van Game kunststofvloeren zoals Marmerstone vloeren, Gietvloeren en Troffelvloeren.

Al u graag persoonlijk geadviseerd wordt, zijn wij u natuurlijk graag van dienst. U bent van harte welkom in onze showroom. Onder het genot van een kopje koffie zullen wij de vele mogelijkheden met u bespreken.

Bekijk onze video

Vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte aan!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!